Van egy rossz hírünk, itt a tavasz vége: berobban az igazi nyár (és ez komoly)

MTI   
  Megosztom
Van egy rossz hírünk, itt a tavasz vége: berobban az igazi nyár (és ez komoly)

Változékony, de egyre melegebb, kora nyárias idő várható sok napsütéssel az első áprilisi hétvégén, a legmelegebb órákban vasárnap akár 22-27 Celsius-fok is lehet - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.


 


 

Pénteken reggel a felhő- és csapadéksáv a keleti határszélről is levonul. Napközben fátyolfelhős időre lehet számítani, amely átmenetileg jobban megvastagodhat, így időszakosan szűrheti, akár zavarhatja is a napsütést. Kicsi az esély a csapadékra, de a nyugatias szél élénk, néhol erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18-24 fok között alakul.

Szombaton változó vastagságú felhőzetre kell számítani, az ország nagy részén többórás napsütéssel. Északkeleten néhol előfordulhat gyenge eső, zápor. A délnyugati, majd nyugati, északnyugati szél több helyütt megélénkül. Hajnalban 7-12, délután 20-26 fok valószínű.

Vasárnap napos idő várható kevés fátyolfelhővel, illetve lapos gomolyfelhővel, csapadék nélkül. Az északkeleti, keleti, majd a Dunántúlon a délkeleti szél többfelé megélénkül. A minimum-hőmérséklet 7-15, a maximum 22-27 fok között alakul.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

előrejelzés

meleg

tavasz