Pillants be Borbás Marcsi csodakertjébe: elárulta, hogyan lehet ősszel is gyönyörű a termésed

HelloVidék   
  Megosztom
Pillants be Borbás Marcsi csodakertjébe: elárulta, hogyan lehet ősszel is gyönyörű a termésed

Augusztusban nem árt a paradicsomok csúcsát lemetszeni, és mindenképpen érdemes még a másod- vagy harmadvetést is elvégezni - tanácsolja Borbás Marcsi, de azt is elárulja, milyen fontos kerti teendőink vannak még őszig. 

A nyár végén és az ősz elején sok hobbikertész úgy gondolja, hogy már nincs sok teendő a kertben, de valójában ez az időszak ideális a másodvetések elvégzésére. Ilyenkor nemcsak a kert frissítésére van lehetőség, hanem a következő szezonra való felkészülés is megkezdődhet. A HelloVidék nemrégiben Kósa Dániel kertészmérnökkel járta körbe a témát, mit is tegyünk ahhoz, hogy kertünk továbbra is dús és termékeny maradjon. Most viszont Borbás Marcsi Facebbokon is közzétett friss videóját hozzuk, amiből szintén érdemes pár jó tanácsot megfogadni!

Az alábbi videóban a népszerű műsorvezető ugyanis elmondja, miért fontos, hogy ilyenkor augusztusban is folyamatosan rendben tartsuk a paradicsombokrokat, és miért kell a hónaljhajtásokat rendszeresen eltávolítani. Természetesen ebben az időszakban is fontos a talajerőutánpótlás:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kert

kertészkedés

borbás marcsi