Durva, mennyit mértek: ezen a vidéki településen dőlt meg hétvégén a melegrekord

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Durva, mennyit mértek: ezen a vidéki településen dőlt meg hétvégén a melegrekord

Pénteken, január utolsó napján és vasárnap is rekord hőmérsékletet mértek Drávaszabolcson, ahol 18,2 fok volt a maximum. A legfrissebb előrejelzés szerint azonban nem marad tartós a jó idő, ezen a héten ismét lehűlés várható.

Az előzetes adatok alapján vasárnap is megdőlt a napi melegrekord - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap este a Facebook-oldalán. Azt írták, a február 2-i rekord tavalyi volt, akkor Főnyeden 18,1 Celsius-fok volt. Ennél egy tizedfokkal volt melegebb vasárnap,

Pénteken, január utolsó napján is megdőlt a napi melegrekord. Akkor, a legmelegebb órában, ugyancsak Drávaszabolcsban 16,7 mértek.

A legfrissebb előrejelzés szerint ezen a héten ismét lehűl az idő, többfelé maximum plusz 1 fokig emelkedik csak a hőmérséklet, a hét második felében akár mínusz 8 fok is lehet.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

melegrekord

drávaszabolcs

felmelegedés