Váratlanul lefújták a népszerű vidéki vásárt: itt az indok

HelloVidék   
  Megosztom
Váratlanul lefújták a népszerű vidéki vásárt: itt az indok

Február 26-án, két nappal a rendezvény kitűzött dátuma előtt, az önkormányzat Facebook-oldalán jelentette be, hogy elmarad a vásár. A szervezők korábban azt ígérték, hogy figyelni fognak a maszkviselés és a távolságtartás betartására.

A járási tisztifőorvos javaslatára elmarad Nagykőrös hagyományos, Frigyes-napi országos állat- és kirakodóvására - írja a Telex a város önkormányzatának közlésére hivatkozva. A lap azt is említi, hogy az önkormányzat közösségi oldalán nemrég még hirdették a február 28-ra tervezett eseményt.

A vásárt rendező KÖVA-KOM Nonprofit Zrt. a lapnak korábban azt válaszolta arra a kérdésre, miszerint nem tartják-e járványügyi szempontból veszélyesnek a rendezvény megtartását, hogy minden engedéllyel rendelkeznek, ami a vásárhoz szükséges. Azt ígérték, hogy figyelni fognak a maszkviselés és a távolságtartás betartására, és mindenkit arra kérnek, hogy csak olyanok látogassanak ki a rendezvényre, akik egészségesnek érzik magukat.

Február 26-án azonban, két nappal a rendezvény kitűzött dátuma előtt, az önkormányzat Facebook-oldalán bejelentette, hogy elmarad a vásár.

A Pest Megyei Kormányhivatal Ceglédi Járási Hivatalától Dr. Kiss Csaba mb. járási tisztifőorvos aláírásával érkezett 2021. február 26-án érkezett, „Visszavonás tudomásulvételről” tárgyú levélben foglaltak alapján, a lakosság egészségének megóvása érdekében 2021. február 28-ára meghirdetett nagykőrösi Frigyes-napi vásár elmarad

- írják a posztban, ami itt olvasható:

? RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS ‼️‼️‼️

ELMARAD A FRIGYES-NAPI VÁSÁR
A Pest Megyei Kormányhivatal Ceglédi Járási Hivatalától...

Közzétette: Önkormányzati Hírek Nagykőrös2021. február 26., péntek

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

vásár

nagykőrös