Eladóvá vált Törőcsik Mari vidéki otthona: súlyos összeget kérnek az egykori parasztházért

HelloVidék   
  Megosztom
Eladóvá vált Törőcsik Mari vidéki otthona: súlyos összeget kérnek az egykori  parasztházért

Közel hetvenmillió forintért költözhet majd be az új tulajdonos Törőcsik Mari egykori otthonába, ennyiért lehet ugyanis megvenni azt velemi házat, amelyben a Nemzet Színésze, a háromszoros Kossuth-díjas színésznő élete utolsó éveit töltötte – írja a Blikk.

Eladóvá vált Velem községben egy 1450 négyzetméteres telken lévő, kb. 140 négyzetméter méretű, régi parasztházból igényesen átalakított lakóépület

– írja az ingatlan hirdetése, amelyből az is kiderül, hogy a művésznő által 1973-ban vásárolt, majd tíz éve a lányának, Teréznek ajándékozott ház Velem központjában pincével és egy kis medencével is rendelkezik.

A házban két bejárat, négy szoba, két zuhanyzós fürdőszoba, két konyha, valamint külön kazánház (gáz központi fűtés) és boltíves pince található. A kert végig füvesített, ahol gyümölcsfákat, 15 négyzetméteres gerendaházat és egy kis medencét láthatunk

– sorolja az ingatlan értékeit a hirdetés, amelyben számos képet is megosztottak a 69 millió forintért kínált ingatlanról.

A hirdetésben szívszorító látni Törőcsik Mari személyes tárgyait, az egész falat betakaró könyvespolcot, a teáskannáját vagy a fényképet az ágya mellett: bepillantást nyerhetünk, milyen körülmények között élte utolsó éveit a betegsége miatt a házából már nagyon ritkán kimozduló színésznő.

Sosem felejtem el azokat a nyarakat, amelyeket gyerekként ott töltöttem. Az esküvőm is Velemben volt, amit pont Mari mama intézett. Nem tagadom, korábban rendszeresen álmodoztam arról, milyen lenne, ha megvenném, majd odaköltöznék. De erről mostanra véglegesen lemondtam. Egyrészt, mert nemrég vásároltunk egy hasonló ingatlant Horányban, másrészt Velem rettenetesen messze van Budapesttől, engem pedig a munkám jelenleg ideköt, így reálisan sem lett volna kivitelezhető a dolog

– mondta a magazinnak Törőcsik Mari fogadott unokája, Járai Máté.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

törőcsik mari

velem

színész

eladó ház

otthon