Zord hideggel köszönt be a július: ilyen időjárásra számíts a napokban

HelloVidék   
  Megosztom
Zord hideggel köszönt be a július: ilyen időjárásra számíts a napokban

Hétfőn egy hidegfront hatására a napos időszakok mellett többfelé erőteljesebben megnövekszik a felhőzet. Záporok, zivatarok szórványosan, elsősorban a Dunántúlon és északon, északkeleten alakulhatnak ki. Néhol jégesővel, felhőszakadással és viharos széllökéssekkel kísért heves zivatar előfordulhat. Többfelé élénk, erős lesz az északnyugatira forduló szél. A legmagasabb hőmérséklet 25 és 35 fok között alakul, nyugaton és északnyugaton mérséklődik a kánikula – jelentette az Időkép.

Kedden gyakran takarhatják felhők a napot. Záporok, zivatarok főként az ország keleti felén, valamint helyenként délen alakulhatnak ki. Többfelé élénk, erős marad az északi-északnyugati szél. A csúcshőmérséklet 25 és 31 fok között valószínű.

Szerdán napos idő ígérkezik, nyugaton, északnyugaton növekedhet meg a felhőzet, kevés zápor néhol itt és északkeleten fordulhat elő. Az élénk, erős északias szélben 22-29 fokot mutathatnak a hőmérők.

Csütörtökön keleten zavarhatja több gomolyfelhő a napos időt, ahol elszórtan zápor, egy-egy zivatar kialakulhat. Kelet kivételével élénk, néhol erős lesz az északnyuagti szél. Délutánra 25 és 30 fok közé melegedhet a levegő. Péntekre túlnyomóan napos idő körvonalazódik csapadék nélkül. Továbbra is élénk lesz többfelé a délies légmozgás. A csúcshőmérséklet 27-32 fok között alakulhat.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

időjárás

otthon

időjárás előrejelzés

eső

szél

jégeső