Most akár a tiéd is lehet az ikonikus balatoni ingatlan: ennyit kell csak tenned érte

HelloVidék   
  Megosztom
Most akár a tiéd is lehet az ikonikus balatoni ingatlan: ennyit kell csak tenned érte

Első körben nem sikerült eladni azt az egykori tihanyi üdülőt, amit még szeptember végén hirdetett meg a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő.

Az aukció három napja alatt egyetlen licit sem érkezett arra a közel 40 ezer négyzetméteres tihanyi ingatlanra, amit 5,2 milliárd forintos kikiáltási áron hirdetett meg az állami vagyonkezelő - írja a G7.

A kiírás szerint ez a félsziget legutolsó, nagyobb összefüggő, beépítetlen része a part mentén, amely „a település legnagyobb fejlesztési potenciállal rendelkező területe”. A közel két évtizede használaton kívül álló ingatlanon 10 felépítmény is található, köztük üdülőházakkal, konyhával és étteremmel. Ezeket azonban a vevőnek koruk és állapotuk miatt el kellett volna bontania.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

balaton

aukció

tihany