Magyar zenekarokra is lehet majd tombolni a Harley-Davidson Open Road Festen!

MTI   
  Megosztom
Magyar zenekarokra is lehet majd tombolni a Harley-Davidson Open Road Festen!

A külföldi sztárok mellett magyar zenekarok is fellépnek a húszéves Harley-Davidson Open Road Festen június 5. és 9. között Alsóörsön - közölték a fesztivál szervezői szerdán az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint színpadra áll a harminc éves Tankcsapda, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol Karácsony Jánossal, Ganxsta Zolee és a Kartel, az AWS, a Zorall, valamint Ripoff Raskolnikov is.

Rajtuk kívül több tribute banda - például az ACid/DC, a Led Zeppelin Session és a Hollywood Rose -, valamint blues formációk is fellépnek a fesztiválon.

Már korábban bejelentették a szervezők hogy idén Glenn Hughes, a Deep Purple korábbi énekese és a Europe együttes is koncertet ad Alsóörsön.

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koncert

zene

zenekar

harley

fesztivál