Elmarad a népszerű fesztivál: a koronavírus miatt már 2021-re terveznek

MTI   
  Megosztom
Elmarad a népszerű fesztivál: a koronavírus miatt már 2021-re terveznek

A járványhelyzet miatt elmarad a népszerű gyermekeknek rendezett fesztivál, a Győrkőcfesztivál, valamint a Gyermek Táncfesztivál és a Magyar Táncfesztivál is Győrben.

Elmarad a járványhelyzet miatt Győrben a Győrkőcfesztivál és a Magyar Táncfesztivál, valamint a Gyermek Táncfesztivál. A Győrkőcfesztivált immár tizenharmadik alkalommal rendezték volna meg július első hétvégéjén.

A Győrkőcfesztivál három napján minden évben több mint tíz helyszínen csaknem ezer programot kínálnak a gyermekeknek Győr belvárosában. Elmarad két másik győri rendezvény is: a 16. Magyar Táncfesztivál és a 6. Gyermek Táncfesztivál, amelyek a Győri Balett szervezésében valósultak volna meg. A magyar hivatásos táncegyüttesek országos seregszemléjét június 15. és 21. között rendezték volna meg a Győri Nemzeti Színházban és szabadtéren.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

győr

fesztivál

gyerek

győrkőcfesztivál

elmarad

koronavírus

koronavírus-járvány