Anyagi helyzetéről vallott a Drága örökösök sztárja: kellett a pénz, vécét is tisztítottam

HelloVidék   
  Megosztom
Anyagi helyzetéről vallott a Drága örökösök sztárja: kellett a pénz, vécét is tisztítottam

A koronavírus-járvány a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatot sem kímélte és néhány hónapra leállt a forgatás, ezért hirtelen munka nélkül maradtak a színészek és a stábtagok. Fekete Linda elárulta, hogyan vészelte át az átmeneti időszakot.

2019 óta követhetik az RTL Klub nézői a Szappanos család mindennapjait a Drága Örökösök című sorozatban, akik a történet alapján a fővárosból költöztek Ökörapátiba. A koronavírus-járvány azonban a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatot sem kímélte: 2020 március közepén le kellett állítani a forgatát egészen júliusig, így néhány hónapig a stábtagok és a színészek hirtelen munka nélkül maradtak.

Fekete Linda, a sorozat Anikója a Best Magazinnak adott interjújában elárulta, hogy kezdetben aktív otthoni pihenésre használta a váratlanul érkezett szabadságot, aztán egyre jobban hiányzott neki a munka és a pénz is fogyóban volt.

Elkezdtem álláshirdetéseket nézni, és vagy negyven helyre jelentkeztem. Recepciósnak, pultosnak, személyi asszisztensnek

- mondta a lapnak.

A munkakeresés azonban egyáltalán nem ment olyan könnyen, mint gondolta. Sok helyről választ sem kapott a színésznő, végül viszont egy Budapest környéki kastélyszállóban találta meg új, átmeneti munkahelyét.

Lindát szobalány és reggeliztető pozícióban alkalmazták. Könnyedén állta a sarat, pedig nem volt egyszerű dolga, hajnali fél négykor kellett kelnie, hogy időben beérjen, majd tízig reggeliztetett, aztán szobákat takarított kettőig.

Az ágyakkal kezdtem, majd a fürdőszobában folytattam, vécét is tisztítottam

- mesélte.

A sorozatsztár mára visszatért eredeti foglalkozásához, ám a bizonytalan helyzet miatt továbbra sem tudott teljesen megnyugodni. A járvány rádöbbentette, hogy szakmája korántsem olyan biztos, mint gondolta és mindig szükség van egy B tervre, ezért beiratkozott egy fodrásztanfolyamra.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

drága örökösök

sztár