Csúszik az egyik legnagyobb hazai fesztivál időpontja: elképesztő mennyit kérnek a belépőkért

HelloVidék   
  Megosztom
Csúszik az egyik legnagyobb hazai fesztivál időpontja: elképesztő mennyit kérnek a belépőkért

Elsősorban a diákoknak jó hír, hogy 2024-ben egy héttel később, az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Heineken Balaton Sound, július 3-6. között. A szervezők, az idei nagy megújulás után jövőre újabb területeken terveznek fejlesztéseket. Az első fellépők bejelentését még idénre várhatjuk, de már egy kedvezményes, Early Bird akció keretében november 2-től, 72 órán keresztül válthatunk jegyeket a legjobb áron.

Idén sajnos sokan lemaradtak a számos elemében megújult és nagy sikerrel lezajlott fesztiválról, hiszen az érettségi és a vizsgaidőszak egybeesett a Sound időpontjával

- mondta Filutás Anna, a Heineken Balaton Sound projektvezetője.

A zamárdi lakosok támogató álláspontja alapján azonban a város idén úgy döntött, hogy 2024-ben már egy héttel később kezdődhet a fesztivál. Emiatt mindenképp még nagyobb érdeklődésre számítunk a hazai- és nemzetközi piacon egyaránt, hiszen az idei fesztiválra rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, kiemelve az elektronikus zenei műfajok változatosságát, a nagyszínpad látványvilágát, a hangulatos strand szakaszokat, vagy az általános infrastrukturális és kényelmi fejlesztéseket

– tette hozzá a projektvezető. Filutás Anna azt is elmondta, hogy tovább növelik a Heineken Balaton Sound egyediségét adó vízparti élményeket, és a várhatóan megnövekvő érdeklődés miatt, a nagyobb helyszíneket érintő átrendezésre is számíthatunk. A közönség visszajelzése alapján új kemping szolgáltatásokat is kipróbálnak és csakúgy, mint a Szigeten – mindenki nagy megelégedésére – a mobil WC-k szerepét kizárólag vízöblítéses konténer toalettek veszik majd át.

A szervezők egy Early Bird akcióval szeretnék bevonzani a nagyérdeműt, ennek értelmében november 2-től, három napon át 64 900 forintért juthatunk hozzá az elővásárolt jegyekhez, ezzel párhuzamosan pedig a diákjegyek 53 900 forintért lesznek elérhetőek.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

balaton sound

balaton

fesztivál

bérlet

szórakozás

hellovidek