Ők már biztosan fellépnek: hihetetlen koncertek várnak idén nyáron a baranyai településen

HelloVidék   
  Megosztom
Ők már biztosan fellépnek: hihetetlen koncertek várnak idén nyáron a baranyai településen

Augusztus 15. és 25. között, a Baranya vármegyei Bőköz települései immár IX. alkalommal adnak otthont a Bőköz Fesztiválnak.

Idén egyszerre három fesztiválprogram várja az igényes nyári kikapcsolódást keresőket. A hagyományos programkínálaton túl – könnyűzenei nagykoncertek, színházi előadások, folk-programok, amelyek eddig is jellemezték a Bőköz Fesztivált – Dráva Jazz elnevezéssel Horváth Kornél Kossuth-díjas ütőhangszeres művész vezetésével, Ormánság Classic címmel pedig Bogányi Gergely Kossuth-díjas zongoraművész művészeti vezetésével új dimenzió nyílik a fesztivál életében.

Új programként megjelenik az ormánsági lakodalmas, ami a régi helyi lakodalmas szokásokat eleveníti fel. Emellett a fesztivál-időszakban nemzetközi hírű előadók (Ivana Bilic, Andrei Puskarev, dr. Szabó István, Dörnyei Gábor, Joó Szabolcs, Horváth Kornél, dr. Mucsi Gergő) tanítanak mesterkurzusokon az érdeklődő zeneművészettel foglalkozó diákságnak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

bőköz

fesztivál

kikapcsolódás