Kiadták a figyelmeztetést: erre kell készülni a válogatott debreceni focimeccsén

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: erre kell készülni a válogatott debreceni focimeccsén

A HungaroMet előrejelzése szerint szombat estig nagy területen lesznek kedvezőek a feltételek további zivatarok kialakulásához, és a zivatarok besodródásához. Legnagyobb eséllyel és számban északkeleten és az Észak Alföldön, a középső országrészben illetve a Nyugat-Dunántúlon várható képződésük, de az országban máshol is előfordulhatnak a délután folyamán.

Mint írják, szombat délutánig csak kevés helyen, főleg az ország délnyugati felében lehet zivatar, majd délutántól nyugat, délnyugat felől egyre többfelé lehet számítani előfordulásukra. Az erősebb gócokhoz intenzív csapadékhullás (ált. > 20-30 mm, lokálisan ennél több sem kizárt), viharos (~60-80 km/h) széllökés, illetve jégeső (~1-2 cm átmérő) társulhat. Estére már csökkenhet számosságuk, de a zivatarok várhatóan éjjel sem csengenek le teljesen. Az éjszaka második felében újabb zivatarok képződhetnek egy nyugat-kelet irányú sáv mentén.

Mi várható a válogatott meccsen?

Ahogy az Időkép írja, szombaton 18 órától az utolsó felkészülési mérkőzését játssza a magyar labdarúgó-válogatott Debrecenben az idei Európa-bajnokság előtt.

A mérkőzésre kilátogatókat napos idő fogadja majd, az időnként megjelenő felhőkből csapadék nem várható. Gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás. A meccs kezdetekor 30 fok körül alakul a hőmérséklet, és a mérkőzés végén is még 26-28 fok körüli értékeket mutathatnak majd a hőmérők

- hívta fel a figyelmet a portál.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

válogatott focimeccs

válogatott csapat

debrecen

időjárás