Művészeti fesztivált rendeznek a vidéki városban: kiderült, kik lesznek a fellépők

HelloVidék   
  Megosztom
Művészeti fesztivált rendeznek a vidéki városban: kiderült, kik lesznek a fellépők

 KozArt Művészeti Sokadalom címmel tartanak fesztivált a Kozárdon június végén.

A KozArt Művészeti Sokadalom elnevezésű rendezvényt Svantek Anna, a Magyar Állami Operaház hegedűművésze, autodidakta festő álmodta meg, aki két éve költözött a településre - írja a nool.hu.

Egy olyan közösségi teret szerettem volna létre hozni, ahol bárki szabadjára engedheti kreativitását és közelebb kerülhet a természethez, valamint más művészekkel is találkozhatnak a résztvevők és tapasztalatot cserélhetnek egymással egy finom bor mellett, zene kíséretében. Akár egy pokrócon ülve is élvezhetjük a művészeti rendezvény hangulatát a természet lágy ölén

– közölte a hegedűművész.

Hozzátette: a rendezvénynek a birtoka és a falu több pontja ad majd otthont, ahol koncertekkel, gyerekprogramokkal, kézműves vásárral várják az érdeklődőket. Emellett felsorakoznak borászok, de lesznek workshopok, jóga és a palóc gasztronómiával is megismerkedhetnek majd a látogatók.

A rendezvényen fellép egyebek mellett Szirtes Edina Mókus és Rohmann Ditta csellóművészek, a Magyar Állami Operaház művészei, Miskolczi Anita csellőművész, Onczay Zoltán csellóművész, a Trio Flauticello, de a Sturcz Quartett és még sokan mások is.

Az érdeklődők megtekinthetik majd Bottyán Marianna festőművész és tanítványai nyitott műhelyébe, de a környékbeli festőművészek és iparművészek nyitott udvarába is. Emellett Kudász Gábor Arion fotográfus alkotásaiból nyílik kiállítás. Lesz továbbá festőtábor, irodalomterápia, mozgás, zenei kurzosok, valamint kerekasztal beszélgetések is.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

fesztivál

művészet

program