Iskolások figyelem! Indulnak a vándor túrák a magyar erdőkbe, ezt kár lenne kihagyni

HelloVidék   
  Megosztom
Iskolások figyelem! Indulnak a vándor túrák a magyar erdőkbe, ezt kár lenne kihagyni

2024-ben az Erdei Vándortábor Programnak köszönhetően több mint 5000 felső tagozatos és középiskolás diák ismerheti meg a hazai erdők varázslatos világát és a környező települések történelmét.

Az Országos Erdészeti Egyesület szervezésében és az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ támogatásával idén nyolcadik éve táboroznak erdei vándorok a magyar erdőkben. Az egyhetes turnusok első csoportja június 20-án, csütörtökön indul útnak

A Programot koordináló Országos Erdészeti Egyesület számára óriási visszajelzés, hogy az új jelentkezők mellett évről-évre nő a visszatérő táborozók száma. Ez azt bizonyítja, hogy az Erdei Vándortáborok kiemelt helyet foglalnak el a diákok és tanáraik nyári programjában.

Az erdei vándorok továbbra is 12 útvonal közül választhattak táborhelyszínt: a Bakony, a Börzsöny, a Bükk, a Mátra, a Mecsek, a Pilis, a Vasi-hegyhát, a Vértes, a Zemplén, a Zselic, a Dél-Zala és a Balaton-felvidék erdei augusztus közepéig rengeteg élménnyel várják a diákokat. Az egyes útvonalakon a területileg illetékes állami erdőgazdaságok segítik a táborozás élményét feledhetetlenné tenni.

Ez a játék nemcsak szórakoztató, de fejleszti a koncentrációt, a koordinációs készségeket és a stratégiai gondolkodást is. A természet közelsége, a mozgás és a játék kombinációja különleges élményt nyújt minden résztvevő számára.

Az Erdei Vándortáborok sikerességét bizonyítja a 185 újonnan képzett gyalogos vándortábor-vezető, akikkel már több, mint 1700 képzett táborvezető biztosítja a programok zökkenőmentes lebonyolítását és a diákok önfeledt táborozását.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

erdő

program

iskolások