Indul az Örvényesvölgy Fesztivál Zalacsányban: íme a programok, fellépők listája

MTI   
  Megosztom
Indul az Örvényesvölgy Fesztivál Zalacsányban: íme a programok, fellépők listája

Matteo Bocelli, Steffen Morrison, Giacomo Turra, valamint Morris Madrone is fellép idén az Örvényesvölgy Fesztiválon, amely pénteken kezdődik Zalacsányban - tájékoztatta a fesztiváligazgató az MTI-t.

Badacsonyi Tamás közleménye szerint Matteo Bocelli a zalai dombok között adja szombaton élete első magyarországi koncertjét, mégpedig az európai turné többi állomásához képest nagyobb kísérettel, a szombathelyi Savaria Szimfonikus Zenekar közreműködésével. A szombathelyi zenekar Pejtsik Péter vezetésével, különleges hangszerelésekkel már készül a közös koncertre. A világsztár és a magyar zenészek Zalában találkoznak majd először, ám lehetőségük lesz, hogy órákig próbáljanak közösen a fellépés előtt.

Nemzetközi sztárfellépők és programok

A nemzetközi sztárok sorát erősíti még a soulénekes Steffen Morrison, a gitárvirtuóz Giacomo Turra, valamint a néhány éve a magyar sikerlistákat is vezető Morris Madrone, aki Los Angelesből érkezik Zalacsányba. Az amerikai énekes a fellépés előtt zenekarával bejárja a Balaton-partot is.

A programok idén három színpadon és három további helyszínen zajlanak, a zenei koncertek mellett pedig kiemelt figyelmet kapnak a családi programok, az irodalmi-kulturális kikapcsolódási lehetőségek, illetve több neves környékbeli étterem és borász is bemutatkozik a háromnapos rendezvényen.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

zalacsány

örvényesvölgy fesztivál

komolyzene

szórakozás

koncert