Kutyás fesztivált rendeznek Tiszafüreden: izgalmas programmal indul a mulatság, megéri nevezni

HelloVidék   
  Megosztom
Kutyás fesztivált rendeznek Tiszafüreden: izgalmas programmal indul a mulatság, megéri nevezni

Kutyás vízparti bulihelyszínné változik a tiszafüredi Mancsos Pancsoló kutyabarát strand július 13-án, szombaton, hiszen jön az I. Kutyás Strand Feszt! A napot kutya-gazda jótékonysági futóversennyel indítják, majd egész nap különféle kutyás programokkal várják az érdeklődőket.

A tiszafüredi Mancsos Pancsoló a Tisza-tó egyik legnagyobb kutyabarát strandja, ahol rendszeresen várják a látogatókat különféle programokkal. A strand most az I. Kutyás Strand Fesztnek biztosít helyszínt, ahol az ebek és a gazdáik különféle közös programokon vehetnek részt a Tisza-tó hűs habjai mellett.

Tiszafüred kutyabarát település és a Tisza-tó fővárosaként fontosnak tartjuk az állatvédelmet. A városunkban több kutyabarát programot, vendéglátóhelyet és szálláshelyet is találni, így elmondható, hogy Tiszafüred tárt karokkal várja a kutyásokat. Ez már a második alkalom, hogy a Tappancs Segítőkutyások Egyesülete és Tiszafüred önkormányzata közösen szervez Tisza-tavi kutyás rendezvényt

– fogalmazott Ujvári Imre, Tiszafüred város polgármestere.

Kutya-gazda futóverseny

Az esemény változatos programjain mindenki megtalálhatja a számára legérdekesebbet. A nap a Tisza-Feszt kutya-gazda jótékonysági futóversennyel indul, amelynek bevétele a Tappancs Segítőkutyás Egyesület javára kerül felajánlásra. A táv egyáltalán nem nagy: csupán 1500 métert kell lefutniuk a gazdáknak és a kutyáknak.

A délelőtt folyamán a Tiszafüredi Kutyasuli szervezésében egy interaktív kutyaoktatási óra várja az érdeklődőket, majd állatvédelmi előadást tart a Szurkolók az Állatokért Alapítvány, ahol hasznos információkat kaphatunk az állatvédelem fontosságáról és módjairól. Az eredményhirdetés után a Tappancs Segítőkutyás Egyesület a korábbi Kutyás Majálison nagy sikert aratott terápiás kutyás élményfoglalkozást tart a gyerekek számára, akik a helyszínen, önként jelentkezhetnek a különleges programra.

A délután folyamán bemutatkozik a Debreceni Mantrailing és Kutyás Egyesület, akik mantrailing bemutató keretében mutatják meg a kutyák különleges képességeit. A mantrailinget eltűnt emberek felkutatására alkalmazza a rendőrség és a kutató-mentő szolgálatok, de a mindennapokban, a hobbikutyások számára is kiváló sporttevékenység.

Jótékonysági tombolasorsolás

A napot tombolasorsolással zárják, amelyen értékes nyeremények találnak gazdára. A tombolafőnyeremények között szerepel egy Tiszafüredi Kutyasuli: Kölyök vagy alapfokú tanfolyam utalvány, valamint a Tappancs Segítőkutyás Egyesület terápiás kutyás élmény foglalkozása óvodákba vagy iskolákba. Emellett a Farma Consulting tíz fős kutyacsapatépítő programját is megnyerhetik, illetve a Zsóry Liget 2 fő részére szóló 2 éjszakás kutyabarát szállás utalványát egy 4*-os prémium házba.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

tiszafüred

kutyás turizmus

szórakozás

kutya

futóverseny

sport