Fesztivál rajongók figyelem! Hihetetlen koncertek várnak idén nyáron Tihanyban

MTI   
  Megosztom
Fesztivál rajongók figyelem! Hihetetlen koncertek várnak idén nyáron Tihanyban

Pénteken kezdődik a tizedik Klassz a pARTon! Fesztivál Tihanyban. Az ingyenes zenei programsorozat keretében a Balaton körül és Tatán 11 helyszínen csaknem 20 klasszikus zenei koncerttel várják a közönséget július végéig.

Pénteken Kovács Bálint furulyaművész és a Simplicissimus Ensemble L'eco d'Italia - Itália visszhangjai avagy az olasz barokk legjava és ami azon túl van című előadásával indul a nyáresti vízparti komolyzenei koncertsorozat Tihanyban, az apátsági templomban, ahol másnap Kovács Gergely zongoraművész szólóestjét láthatja a közönség.

Rajtuk kívül fellépnek még a mai fiatal zenészgeneráció tehetséges tagjai is. Több koncerten mesterek és tanítványok muzsikálnak együtt, Tatán a fesztivál idei holland vendégművészei, Peter Caelen és David Voncken lesznek.

A fesztivált 2015-ben alapította Érdi Tamás, Liszt Ferenc-díjas zongoraművész. Az esemény részletes programja a klasszaparton.hu oldalon érhető el.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

tihany

fesztivál

program