Különleges programmal készülnek a Balatonnál a hétvégén: több száz embert várnak

HelloVidék   
  Megosztom
Különleges programmal készülnek a Balatonnál a hétvégén: több száz embert várnak

Szeptember 14-én várnak mindenkit Balatonfüreden Magyarország egyik legnépszerűbb kerékpárversenyén.

A KÉSZ Group BalatonFondo rendezvényének célja, hogy összefogja a kerékpározás szerelmeseit, és méltó emléket állítson a 2022-es Giro d'Italia magyar szakaszának - írja a sonline.hu.

Idén a várható viharos széllökések miatt módosították az útvonalat, és minden nevező a szélvédettebb Mediofondo (62 km) távon tekerhet, ahol biztonságosan mérhetik össze erejüket.

Mint írták: az útszakasz módosítása nem szokatlan a kerékpársportban – ilyen például az idei Giro d'Italia 16. szakaszán is történt, amikor az időjárás miatt változtattak az útvonalon. A jövő évi versenyt tavasszal rendezi meg, hogy elkerüljék a változékony időjárást.

Részletes útvonal: Balatonfüred Vitorlás tér (rajt) – Tihany – Aszófő – Balatonszőlős – Tótvázsony – Barnag – Vöröstó – Mencshely- Dörgicse – Vászoly – Pécsely – Aszófő – Balatonfüred, Sportközpont Horváth Mihály utca (cél).

Sztárvendég: Valter Attila a BalatonFondó rajtjánál

A rajtvonalnál Valter Attila, Magyarország egyik legismertebb országúti kerékpárversenyzője, a Tour de Hongrie 2020-as győztese és a 2024-es párizsi olimpia negyedik helyezettje köszönti a versenyzőket. Az esemény különleges alkalmat kínál arra is, hogy a résztvevők szeptember 13-án, egy közönségtalálkozón személyesen találkoztak a sportolóval, autogramot kérjenek tőle, és inspiráló beszélgetéseken vegyenek részt.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

balaton

kerékpár

verseny