Állatbarátok, figyelem! Különleges programmal készülnek a hétvégén a Balatonnál

MTI   
  Megosztom
Állatbarátok, figyelem! Különleges programmal készülnek a hétvégén a Balatonnál

A balatonvilágosi Pulai Lovasparkban rendezik meg péntektől vasárnapig az idei Póni Klub országos bajnokságot, melyen a nevezések alapján kétszáz gyerek versenyez majd 135 lóval.

A háromnapos eseményen - melyet az akkori kedvezőtlen időjárás miatt szeptember közepéről halasztottak el - díjlovaglásban és díjugratásban, valamint futószáras versenyszámokban mérik össze tudásukat a résztvevők.

Lesz Caprilli bajnokság is, melyben a 20x40 méteres díjlovagló négyszögben különböző díjlovagló feladatok kell végrehajtani, de két ugratás is szerepel benne, amivel elkezdődik a lovasok bevezetése a díjugratásba.

A lovassport számára a Póni Klub bajnoksága az egyik legfontosabb verseny az utánpótlás bázisának megteremtésében, későbbi válogatott sportolók kerültek már ki innen, mint például Pachl Benedek, aki közel volt ahhoz, hogy díjlovaglásban kijusson a párizsi olimpiára.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

póni

pónilovaglás

balaton

verseny