Szenzációs fogás: kapitális halszörny akadt horogra a Balatonnál

HelloVidék   
  Megosztom
Szenzációs fogás: kapitális halszörny akadt horogra a Balatonnál

A lengyel horgász Balatonedericsen terelte sikeresen a partra a 47,39 kilós példányt.

Az Angling Times tudósításában kiemeli, hogy az Euro Aqua Lake a kontinens egyik legismertebb nagyhalas horgászhelye, ahol a rekordhal kifogása előtti napokban több 45 kilós ponttyal büszkélkedhettek a horgászok - számolt be róla az agroinform.hu

A horgásztó üzemeltetői is nagyon örültek Kacper zsákmányának, hiszen fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy a Balaton-felvidéki víz továbbra is bővelkedjen gigapontyokban.

Kacper évek óta horgászik az Euro Aqua Lake-en, és régi álma volt egy 40 kilogramm feletti egyed. Terveit sikerült jócskán túlszárnyalnia a több mint 47 kilós óriással.

Könnyek szöktek a szemeimbe, amikor már tudtam, hogy biztosan megfogom a halat. Hatalmas méretű ponty, valóra váltotta az álmaimat. Ez az a hal, amire mindig is vágytam, és most végre eljött a pillanat, amit soha nem fogok elfelejteni

– mondta Kacper.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

horgász

fogás

hal