Ezt neked is látnod kell: több mint hatvan helyszínen rendezik az idei erőművek éjszakáját

MTI   
  Megosztom
Ezt neked is látnod kell: több mint hatvan helyszínen rendezik az idei erőművek éjszakáját

Országszerte több mint 60 helyszínen csaknem 5200 látogatót várnak az erőművek és közműlétesítmények a pénteki Erőművek éjszakáján - mondta a rendező Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal (MEKH) elnöke az ötödik alkalommal megrendezett esemény megnyitóján, Pakson.

Juhász Edit, a Paksi Atomerőmű Zrt. Látogató Központjában tartott sajtótájékoztatón hozzátette, az erőművek mellett nyitva lesznek távfűtő művek, vízi szolgáltatók és hulladékgazdálkodók telephelyei is.

Czepek Gábor, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára arról beszélt, hogy a hazai és európai energiaágazatnak egyszerre kell biztosítania a megfelelő, élhető környezetet és a civilizációnk alapját, az energiaellátást.

A patrióta erőforrásgazdálkodás pillére az, hogy igent mondunk az egyedi zöld ügyekre, de nemet mondunk a zöld ideológiára

- tette hozzá.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

erőművek éjszakája

magyar energetikai és közmű-szabályozási hivatal