Keményen ellenőriz a rendőrség egy hétig: mutatjuk, hol lehet rá számítani

MTI   
  Megosztom
Keményen ellenőriz a rendőrség egy hétig: mutatjuk, hol lehet rá számítani

Egységes nemzetközi művelet keretében végeznek fokozott ellenőrzést a vasúti biztonság érdekében.

Jövő hétfőtől egy héten át fokozottan ellenőrzi például a vasúti átjárókat és peronokat a rendőrség - derül ki a police.hu oldalon olvasható közleményből. Eszerint

Az akció célja, hogy megelőzzék a vasúti átjárónál érvényes áthaladási szabályok megsértését, vasúti szabálysértések elkövetését, a vasúti jelzőberendezések, a vasúti közlekedés biztonsága szempontjából nélkülözhetetlen eszközök, valamint az utasok tájékoztatására szolgáló eszközök és a vagonok, illetve azok működéséhez szükséges eszközök és berendezések megrongálását, a mozgó vonatokra történő fel- és leszállást, a vasúti közlekedés folytonosságát veszélyeztető jogellenes és tiltott cselekményeket.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

ellenőrzés

vasút

biztonság

peron

átjáró