Pórul jár, aki ma erre utazik: leszakadt a vasúti felsővezeték, indul a pótlóbusz

MTI   
  Megosztom
Pórul jár, aki ma erre utazik: leszakadt a vasúti felsővezeték, indul a pótlóbusz

Herceghalom és Bicske között felsővezeték-szakadás miatt a vonatok csak egy vágányon közlekedhetnek, ezért a reggeli, délelőtti órákban a hegyeshalmi fővonalon 15-30 perccel megnőhet a menetidő és vonatkimaradásokra is számítani kell - közölte a Mávinform hétfő reggel a Facebook-oldalán.

A Komáromból 3.39-kor Budapestre elindult S10-es vonat utasait Bicske és Bicske alsó között a katasztrófavédelem segítségével szállítják át másik vonatra - írták. A Mávinform arról is tájékoztatott, hogy hétfőn egész nap Pápa és Csorna között pótlóbusz közlekedik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

vonat

vasút

pótlóbusz

késés

herceghalom