Balesetet szenvedett az ismert zenekar: felborult a Magna Cum Laude turnébusza

HelloVidék   
  Megosztom
Balesetet szenvedett az ismert zenekar: felborult a Magna Cum Laude turnébusza

Tegnap a zenekar egy része újjászületett - kezdte a zenekar a beszámolóját az eset után.

Tegnap Cserkeszőlő felé vezető utunkon baleset érte a turnébuszunkat, minek következtében az felborult. Az előttünk haladó gépjármű defektet kapott és megpördült az úton. Az isteni gondviselésnek és sofőrünknek hála mi apróbb karcolásokkal megúsztuk. A baleset következtében egy súlyos sérültet mentőhelikopter szállított el, innen is szeretnénk neki mielőbbi gyors és teljeskörű felépülést kívánni. Miután a mentősök megvizsgáltak minket eljuthattunk a koncertre. Köszönjük a kiérkező mentősök, tűzoltók és rendőrök szakszerű és gyors segítségét. Mivel a zenekar jelen posztban minden rendelkezésünkre álló információt közöl, megkérnénk a sajtó munkatársait, hogy közvetlen nyilatkozatok miatt ne keressenek minket. A mai naptól kezdődött a zenekar egy hetes pihenő szabadsága, így egyébként sem tudnánk rendelkezésre állni

- olvasható a zenekar bejegyzésében.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magna cum laude

zenekar

baleset

turnébusz

cserkeszőlő