Erre jobb lesz felkészülni: hosszabb lesz a Bakony IC-k menetideje a hétvégén

MTI   
  Megosztom
Erre jobb lesz felkészülni: hosszabb lesz a Bakony IC-k menetideje a hétvégén

A székesfehérvári vonalon október 19-én a Kápolnásnyék és Székesfehérvár között végzett pályakarbantartás miatt a távolsági vonatok módosított menetrend szerint közlekednek - közölte csütörtök reggel a MÁV.

Ez érinti a Bakony IC-k menetidejét is, de több más változást is magával hoz:

  • 8-tól 13 óráig a tapolcai sebesvonatok csak Székesfehérvár és az északi part között közlekednek (9792, 9704, 9794, 9709, 9707, 9797).
  • 8-tól 13 óráig a Balaton és Tópart InterCityk a Déli pályaudvar és Székesfehérvár között 5 perccel korábban közlekednek.
  • 10-től 15 óráig a Balaton, a Tópart, a Göcsej és a Bakony InterCityk a Déli pályaudvarra 15 perccel később érkeznek.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mÁv

menetrend

vasút

vasúti közekedés