Befellegezhet a hazai vendéglátásnak, ha beüt a negyedik hullám
A pandémia megtépázta a vendéglátást. A szektor jelenlegi helyzetéről, a közeli és távolabbi jövő kilátásairól beszélt a Pénzcentrumnak a szakma három neves képviselője.
A pandémia megtépázta a vendéglátást. A szektor jelenlegi helyzetéről, a közeli és távolabbi jövő kilátásairól beszélt a Pénzcentrumnak a szakma három neves képviselője.
Nyugati béreket és egyediséget kínál a vidéki gasztroforradalom - árulta el a HelloVidéknek Csapody Balázs, a Kistücsök séfje. A balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosa, a Pannon Gasztronómia Akadémia elnöke beszélt a gasztronómia jelenéről, jövőjéről, nehézségeiről és lehetőségeiről is.
Az élelmiszerek ára éves összevetésben 7,9 százalékkal nőtt, ezen belül az idényáras élelmiszereké 17,1 százalékkal drágult, a gyümölcsök ára 46 százalékkal emelkedett. Megkérdeztünk néhány ismert vidéki éttermet, hogyan reagáltak a jelentős áremelkedésre.