Óriáscég nyitotta meg kapuit Békéscsabán: fellélegezhetnek a helyiek

HelloVidék   
  Megosztom
Óriáscég nyitotta meg kapuit Békéscsabán: fellélegezhetnek a helyiek

Egy régi kereskedelmi létesítménybe lehelt új életet a SPAR Magyarország, miután megnyitotta a 120 millió forintos beruházással felújított, 16 dolgozónak munkát adó Lencsési úti szupermarketjét - írja a vállalat közleményében.

Büszkeséggel tölt el bennünket, amikor olyan módon tudunk egy új SPAR szupermarketet átadni, hogy a felújítás során a lehető legtöbb, már meglévő anyagot és berendezést újrahasznosítunk és így a lehető legkisebb környezeti terhelést okozzuk a korszerűsítés során. Beruházásaink tekintetében mindig szem előtt tartjuk a fenntarthatóságot, ezért rendszerint úgy modernizálunk egy épületet, hogy az a korábbinál jóval takarékosabb üzemeltetést eredményezzen

– mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

A békéscsabai, Lencsési út 20. szám alatt egy korábban is kereskedelmi egységként működött üzletet hasznosított újra a SPAR. A homlokzat frissítésen esett át, és átalakult az enteriőr is, ahol átlátható terek, modern bútorok segítik a vásárlókat a minél könnyebb eligazodásban. A 600 négyzetméternyi területen elhelyezkedő, újonnan nyitott áruház 16 dolgozónak ad munkát.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

spar

üzlet

bevásárlás

bolt

nyitás

békéscsaba

hellovidek