Bevette a magyar tengert a világsztár: a Balatonon szelte a habokat Jason Statham

HelloVidék   
  Megosztom
Bevette a magyar tengert a világsztár: a Balatonon szelte a habokat Jason Statham

Jason Statham furcsa kijelentést tett a Balatonról - írja a Promotions.

Ahogy a portál írja, amikor a sztár hazánkban forgatta Melissa McCarthy-val és Jude Law-val A kém című akció-vígjátékot, volt alkalma arra, hogy kicsit körülnézzen Budapesten, emellett fontosnak tartotta, hogy a Balaton mellett a Velencei-tavat is megcsodálja. Mint a lap írja, később Návai Anikónak mondta el, hogy milyen jól érezte magát Budapesten, és hogy az itteni embereket milyen cukiknak találta.

Csupa szép emlék köt a városhoz, legalább tíz éve nem éreztem magam olyan jól forgatáson, mint ott. Találkoztam egy csomó jó fej emberrel, szuvenírként az ő telefonszámaikkal tértem haza

- tette hozzá a világsztár.

A kém volt az a film, aminek jelentős részét Magyarországon forgatták. Ebben a Balaton is saját magát játssza, ugyanis az utolsó jelenetek szándékosan a magyar tenger környékére lettek írva. Furcsa, de a külföldiek közül még mindig sokan azt hiszik, hogy a Balaton tényleg egy tenger, így aztán természetesen filmből sem maradhatott ki egy erre vonatkozó poén, amit éppen Jason Statham kapott meg

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

jason statham

balaton

magyar tenger