Mézzel még istenibb: tésztában sült sonka, tejszínes tormával és zsíros kaláccsal + recept
Kevesen tudják, mennyire kiváló konyhai alapanyag a méz. Hogyan tudjuk a hétköznapokban használni? Milyen receptekbe érdemes belecsempészni? Segítünk!
Kevesen tudják, mennyire kiváló konyhai alapanyag a méz. Hogyan tudjuk a hétköznapokban használni? Milyen receptekbe érdemes belecsempészni? Segítünk!
Így készül hagyományosan egy rég elfeledett, különleges íz, a gyöngytyúkleves húsgombóccal, pirított gombákkal.
A receptek közül most Vida József bankár, szilvás pite receptjét mutatjuk meg, valamint azt, hogyan és miért kerül bele a méz.
Segal Viktor séf, gasztronómiai tanácsadó és Vida József, a Takarékbank Zrt. elnök-vezérigazgatója a magyarországi rengetegekben írt szakácskönyve, a Sercegés és erdőzúgás Széchenyi Zsigmond nyomában járva fedezi fel a hazai természetet, a pompás vadászterületeket, az erdei ételeket és alapanyagokat.