Elképesztő, mit ki nem rántanak a magyarok: itt a kovászos uborka rettegett receptje
Dübörög az uborkaszezon, a legszebb darabok már érnek a kovászban: mutatjuk, hogyan gondold újra ezt a hétköznapi alapanyagot, milyen ételeket készíts belőle!
Dübörög az uborkaszezon, a legszebb darabok már érnek a kovászban: mutatjuk, hogyan gondold újra ezt a hétköznapi alapanyagot, milyen ételeket készíts belőle!
Zöld paradicsom télire tartósítószer nélkül: zöldparadicsom lekvár almával, zöldparadicsom savanyúság és zöldparadicsom csatni télire. Ez a zöld paradicsom recept lista segít!
Mutatjuk, hogyan tudsz 3 egyszerű lépésben, szuperfinom savanyúságokat készíteni: sokkal olcsóbb és finomabb, mint a bolti!
Egyre többen aggódhatnak azon, mi lesz így télen, ha már most pár dkg zöldség- és gyümölcsféleségért ezreket hagyunk ott a boltokban. Hogyan tartósíthatnánk úgy, hogy egészséges és vitamindús maradjon? Mi az a fermentálás?
Ha befőzésre, raktározásra adjuk a fejünket, nem árt tisztában lennünk azzal, melyik hónapban melyik gyümölcsnek, zöldségnek van a szezonja, már csak a költséghatékonyság jegyében is.
Király Ágival, a FerMentor Blog szerzőjével beszélgettünk.