Itt a vége: bezár a népszerű veszprémi kávézó

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a vége: bezár a népszerű veszprémi kávézó

A tulajdonosok hosszas mérlegelés után úgy döntöttek, hogy bezárják a Füge Liget kávézót Veszprémben.

Rengeteg közös ötletelés, hosszas beszélgetések, eszmecserék előzték meg ezt a döntést az elmúlt hónapokban, de mindannyian ezt láttuk a helyes megoldásnak. Amikor belevágtunk a Füge Liget üzemeltetésébe, még nem gondoltuk, hogy ennyi kihívással kell majd szembenéznünk - írta közleményében a kávézó, amiről a veol.hu adott hírt.

Mint ahogy fogalmaztak, a Füge Fagyiudvarban ekkor már volt egy jól kialakított rendszer mindenre, ebben mozogtunk mindennap. Hiába volt hasonló a Liget, nem lehetett mindent egy az egyben átemelni ide. Új folyamatokat, egy új működést kellett kialakítani, duplán kellett figyelni és követni mindent, ráadásul ide is a Fagyiudvar műhelyéből érkeztek a termékek, így természetesen a cukrászaink számára is egy megnövekedett terhelést jelentett az új üzlet.

Mindig kihangsúlyozzuk, hogy számunkra vendégeink elégedettsége és termékeink minősége az első számú prioritás, és szépen lassan be kellett látnunk, hogy csak akkor tudunk fejlődni és mindig maximálisan teljesíteni, ha csökkentjük ezt a terhelést. Sajnos az elmúlt időszakban az új sütemények, fagylaltok kikísérletezésére csak minimális idő jutott, ami mindenképp fájó pont volt számunkra, hiszen éppen ez a kreatív folyamat az, ami újra és újra lendíteni tud egy vendéglátóhelyen. Mindezek mellett pedig magánemberekként is kimerültünk, és úgy érezzük, hogy a befektetett energia sajnos nem hozta meg a gyümölcsét. Nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy szinte nem telt el nap, hogy ne dolgoztunk volna valamelyik üzletben, vagy egy aktuális kitelepülés helyszínén. Ez persze mindenkire igaz, aki belevág egy vendéglátóhely üzemeltetésébe, de nem szerettük volna, hogy ez esetleg negatív hatással legyen a teljesítményünkre

- tették hozzá.

Mint írták: ezeket a tényezőket mind felsorakoztattuk a döntési folyamat során, végül pedig közösen jutottunk arra az elhatározásra, hogy a minőséget helyezzük a mennyiség elé. Szeretnénk visszatérni a műhelyben végzett kreatív munkához, az új ízek teszteléséhez, az új projektek megvalósításához, a szakmai háttér fejlesztéséhez. A ligetes lányok csatlakozni fognak a Fagyiudvar csapatához, így velük továbbra is találkozhatnak majd a vendégeink.

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki az elmúlt időszakban velünk tartott a Ligetben. Nem csüggedünk, hiszen senkitől nem kell végleg elköszönnünk, emellett pedig alig várjuk, hogy minden energiánkat és kreativitásunkat egyetlen helyre összpontosíthassuk, teljes erőbedobással

- zárták.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

veszprém

bezárás

kávézó