Kifakadt a népszerű meteorológus: csak kenuval tudja megközelíteni otthonát

HelloVidék   
  Megosztom
Kifakadt a népszerű meteorológus: csak kenuval tudja megközelíteni otthonát

Nem először önti el a Duna Pártai Lucia házát, most a népszerű időjós elmondta, mire számít - írja a Ripost.

Ahogy a portál írja, gyomorgörccsel és kenuval közlekedik Pártai Lucia, amióta elöntötte a házát az áradó Duna. A szintén meteorológus Aigner Szilárd özvegye azt mondja, ilyen nagy árvizet ritkán látott, pedig már 22 éve él a természet közelében.

2002 óta ez lesz a hatodik árvíz, amelyik betör majd a házunkba… mit mondhatnék, gyomorgörccsel gondolok az elkövetkezendő órákra

- mondta Lucia, aki kiemelte, nem az árvízzel, hanem a gyakorisággal van probléma.

Párta Lucia a teraszáról száll be a csónakba, mint mondja, ha az alsó szintet elönti a víz, kenuval megy dolgozni. Úgy véli, hogy egyhamar nem is változik meg a helyzet.

A meteorológus kifejti:

mivel nyugatra hatalmas hó esett a hegyekben, a melegebb időjárás miatt elkezdődik az olvadás, ami azt jelenti, hogy a mostani dunai árvíz hosszan fog tartani, elhúzódó apadásra kell számítani.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

meteorológus

pártai lucia

árvíz

duna